Denne web siden bruker cookies, små filer som hjelper til med å øke din opplevelse på våre web sider samt utføre analyser. Ved å søke på vår side godkjenner du vår Cookies policy.
Bolig på Costa Blanca

Bolig på Costa Blanca

MORE INFOMORE INFO
Costa Blanca er et av de viktigste feriestedene ved Middelhavet og et av de mest ettertraktede stedene hvor utenlandske kjøpere finner seg sin Bolig i Spania.

Costa Blanca deles inn i to store hovedområder, nord og syd. Typen bolig kan variere avhengig av stedet du velger. Costa Blanca Nord har et mer eksklusivt boligtilbud, mens på Costa Blanca Syd er boligprisene rimeligere grunnet større tilgjengelighet på tomter. Innenfor de forskjellige områdene kan boligtilbudet også variere i henhold til nærheten til havet. I første rekke mot stranden er det hovedsaklig leiligheter, som dominerer tilbudet, mens når det gjelder boligområdene lenger inn fra kysten, maks 2 til 10 km., er eneboliger og rekkehus de mest etterspurte boligtypene blant kjøpere av boliger på Costa Blanca.

Costa Blanca verdensledende posisjon som reisemål for langtidsturister kan forklares på en forenklet måte. Mer enn 240 kilometer kystlinje med et utall hvite sandstrender, paradisiske havbukter og spektakulære klipper, 2 800 soltimer i året, en årlig gjennomsnittstemperatur på 19 °C og en moderne infrastruktur.

Costa Blanca Nord finner vi et mer fjellendt terreng med større innslag av klipper og havbukter. Boligområdene har fantastisk panoramautsikt over havet. Den mest kjente av byene i dette området er Benidorm, men det finnes også andre svært populære steder slik som Altea, Villajoyosa, Calpe og Dénia.

Costa Blanca Syd er det slettelandskapet som dominerer, kun avbrutt av spredte palmeskoger og vidstrakte strender med finkornet hvit sand. De viktigste tettstedene her er Santa Pola, Guardamar, Torrevieja og Orihuela Costa.

BOLIGSØK

SØK

Finner du ikke det du leter etter?
Bruk vår Avansert boligsøk »

NYHETSBREV

Få gratis nyhetsbrev med boligtilbud

Ja, jeg har lest og godtar personvern og databeskyttelse.
KLIKK HER
Få din gratis Spaniaveileder

UTVALGTE BOLIGER PÅ COSTA BLANCASISTE NYTT AV BOLIGER I SPANIA

FOKUS På COSTA BLANCA

0

Sykkelentusiastene velger Costa Blanca

Tue, 13 Oct 2015 10:27:50

Costa Blanca er et yndet sted for sykkelentusiaster, spesielt folk som er glad i Mountain Bike (MTB). Fjell og landskap, enten du sykler langs kysten eller i innlandet, gjør opplevelsen i dette området til en nytelse for alle som har sansen for livet på to hjul. Klimaet på Costa Blanca gjør det dessuten mulig å […]

0

Rekordmange reisende til flyplassen Alicante-Elche i juli måned

Wed, 23 Sep 2015 12:30:27

Flyplassen Alicante-Elche (tidligere kjent som flyplassen El Altet) registrerte i juli 2015 det beste månedsresultatet i flyplassens historie med  1 250 395 passasjerer. Dette utgjør en økning på 3,8% i forhold til samme periode i 2014 ifølge en melding fra det spanske luftfartsverket AENA. Innenlandsflyvninger utgjorde til sammen 129 000 reisende, 6,1 % mer enn samme […]

0

De 5 mest ekslusive penthousene på Costa Blanca

Tue, 14 Jul 2015 12:39:56

3 soverom, nær stranden og med utsikt over havet