Denne web siden bruker cookies, små filer som hjelper til med å øke din opplevelse på våre web sider samt utføre analyser. Ved å søke på vår side godkjenner du vår Cookies policy.
Boliger i Benidorm

Boliger i Benidorm

MORE INFOMORE INFO


Benidorm anses som hovedstaden på Costa Blanca. Ubestridt ener når det gjelder feriemål, men også en viktig kjerne i langtidsturismen i Spania.

Benidorm skyline er preget av høye bygninger, derav kallenavnet “Middelhavets New York”. Her finner du noen av de høyeste bygningene i Spania og tilbudet på leiligheter er svært variert når det gjelder både boligtyper og priser.

Et mangfoldig underholdningstilbud gjør Benidorm til en by for alle. Enten det er folk på jakt etter et pulserende natteliv, familier på ferie, eller simpelthen turister som ønsker å slappe av i ro og mak, byr Benidorm på utallige muligheter.

Enten det er som investering eller for moro skyld er Benidorm en sikker vinner om du ønsker å kjøpe deg en Bolig i Spania.

Her er noen av tilbudene vi har i Benidorm:

BOLIGSØK

SØK

Finner du ikke det du leter etter?
Bruk vår Avansert boligsøk »

NYHETSBREV

Få gratis nyhetsbrev med boligtilbud

Ja, jeg har lest og godtar personvern og databeskyttelse.
KLIKK HER
Få din gratis Spaniaveileder

UTVALGTE BOLIGER IN BENIDORMSISTE NYTT AV BOLIGER I SPANIA

FOKUS På COSTA BLANCA NORD

0

Bonalba Golf & Spa

Fri, 03 Apr 2015 07:30:35

Designet av Ramón Espinosa Befinner seg få kilometer fra Playa de San Juan, i Mutxamel kommune, et sted med privilegerte landskap, klima og høydeforhold hvor vi finner en bane som har som kjennetegn en storslått og flott design, hvor det blandes alle egenskapene som gjør det mulig å nyte hele runden, finne vanskelighetene som trigger […]

0

Font Del Llop Golf Resort

Wed, 01 Apr 2015 07:18:05

Designet av Blake Stirling and Marco Martín En fersk fasilitet med 18 hull. Amerikansk design og skotsk modellering som tilbyr en morsom bane for alle type spillere. Kun 10 minutter unna Alicante lufthavn med direktefly til de fremste hovedstedene i Europa. Font del Llop Golf har fantastiske steder å besøke rundt den, små og store […]

0

Equélite Golf Villena

Mon, 30 Mar 2015 07:17:50

Designet av Francisco Guilabert Equélite Golf er navnet på golf fasilitetene som befinner seg ved Equélite, tenniskolen til Juan Carlos Ferrero i Villena by (Alicante). Equélite Golf stiller til rådighet av spillerne fasiliteter som er tilpasset for å lære seg denne spennende sporten. Det blir foretatt kontinuerlige investeringer og ny teknologi settes inn slik at […]