Denne web siden bruker cookies, små filer som hjelper til med å øke din opplevelse på våre web sider samt utføre analyser. Ved å søke på vår side godkjenner du vår Cookies policy.
Boliger på Costa Blanca Syd

Boliger på Costa Blanca Syd

MORE INFOMORE INFO
Costa Blanca Syd strekker seg fra byen Alicante til Pilar de la Horadada. Sanddyner, palmer og vidstrakte strender utgjør et attraktivt landskap som i de senere år har tiltrukket tusener av europeere til å etablere sin bolig i Spania i dette området.
Boligtilbudet på Costa Blanca Syd er svært variert på grunn av stor tilgjengelighet på tomter og med en meget gunstig relasjon mellom pris og kvalitet. Boligtilbudet i første rekke mot kysten består på lik linje med andre områder, hovedsaklig av leiligheter med 2 eller 3 soverom og store terrasser hvor beboerne kan nyte det fantastiske middelhavsklimaet. Stedene med størst tilbud av slike ferieleiligheter er Santa Pola, Guardamar og Torrevieja.


Fra 2 til 15 km. inn fra kysten finner vi de store urbanisasjonene som vanligvis er anlagt omkring en golfbane. Orihuela Costa er det området som kan skilte med flest golfbaner på Costa Blanca foruten å kunne tilby et bredt tilbud av leiligheter i første rekke mot stranden. Innenfor en og samme kommune finnes det hele 5 golfbaner med 18 hull, noen av dem nyter også godt av stor internasjonal anerkjennelse slik som Villamartin Golf Club, Las Ramblas Golf, Real Club de Golf Campoamor, Las Colinas Golf og Vistabella Golf. På alle stedene har vi et stort utvalg av boliger, spesielt når det gjelder rekkehus og eneboliger.

Utviklingen av turistvirksomheten på Costa Blanca Syd har det siste tiåret opplevd en eventyrlig vekst, noe som har ført til en moderne infrastruktur når det gjelder tjenester slik som sykehus, internasjonale skoler, store kjøpesenter, og noen av de beste golfbanene i Spania og Europa.

BOLIGSØK

SØK

Finner du ikke det du leter etter?
Bruk vår Avansert boligsøk »

NYHETSBREV

Få gratis nyhetsbrev med boligtilbud

Ja, jeg har lest og godtar personvern og databeskyttelse.
KLIKK HER
Få din gratis Spaniaveileder

UTVALGTE BOLIGER PÅ COSTA BLANCA SYDSISTE NYTT AV BOLIGER I SPANIA

FOKUS På COSTA BLANCA SYD

0

Angelina og Brad kan bli dine nye naboer

Tue, 26 May 2015 07:53:47

Folk trekker til Costa Blanca fra hele verden. Vi sier ikke noe på det – her er det godt å være, om det dreier seg om kortere ferieopphold eller som fastboende. Angelina Jolie og Brad Pitt er blant de mer celebre besøkende på husjakt i området. Det berømte paret startet boligjakten allerede i 2013. Da […]

0

17. mai i Spania?

Tue, 05 May 2015 09:23:57

Å feire nasjonaldagen har dype tradisjoner i oss nordmenn. Utlendingene misunner oss vår type feiring, med flagg, tog og taler. Her finnes ingen militærparader og steinansikter. 17. mai er ekte glede, for både små og store. Hvis du tenker på å tilbringe nasjonaldagen på Costa Blanca, har du store muligheter til å delta i god, […]

0

Konsertlandet Spania

Tue, 07 Apr 2015 09:19:36

Hver sommer besøker flere verdensstjerner ulike deler av Spania. Både fotballarenaer og andre utendørsscener er tiltrekkende på et avslappet feriefolk fra mange deler av Europa. Et av årets største trekkplastre i den spanske konsertsommeren er rockelegenden Bob Dylan. Han besøker Granada for første gang siden 1998. Anledningen er lanseringen av hans nye album, Shadows in the […]