JURIDISK INFORMASJON


I henhold til artikkel 10 i lov 34/2002, av 11. juli. Angående Informasjon, service og elektronisk handel vil vi informere om at:
Firmanavn: MEDITERRANEAN SPAIN LAND, S.L. - ORG nr: B54720214, med adresse: Paseo del Prado 7 03184.- Torrevieja, Alicante, Spania.

BETINGELSER


1. Bruken av denne nettsiden og dens tjenester er brukerens ansvar og at ved å bruke siden aksepterer man vilkårene i dette dokumentet. Eieren av dette nettstedet forbeholder seg retten til å endre betingelsene for bruk, slik at det er brukerens ansvar å lese og godta betingelsene hver gang siden brukes.

2. Bruken av denne nettsiden og tjenestene som tilbys er gratis, til tross for dette kan dette endes i hht til punkt 1 i dette dokumentet.

3. Brukeren godtar å bruke dette nettstedet og dens innholdet og tjenester riktig og hermed godtar og ikke å bruke det til:
- Å ikke gjennomføre ting i strid med lov, lav moral, offentlig orden, eller noe som bryter vilkårene for bruk.
- Å ikke bryte loven, andre forbudt eller krenke rettighetene og interessene til tredje part.

4. Bruk av dette nettstedet er til personlig/privat bruk og ikke til kommersiell utnyttelse gjennom reklame eller annet utnyttelse av tjenestene.

5. Det kan være tilfeller, for å få tilgang til visse typer innhold eller tjenester at vil det være nødvendige for å gi personopplysninger, i slike tilfeller må brukeren oppgi riktig og gyldig informasjon.

På de streder det er nødvendig med brukernavn og passord må brukerne passe på følgende:
- Brukernavn og passord er personlig og skal kun brukes av innehaver. riktigbruk er innehavers ansvar.
- MEDITERRANEAN SPAIN LAND, S.L ikke ansvarlig for eventuelle skader som kan bli påført deg eller tredjepart som et resultat av at andre bruker din bruker og passord. Med eller uten ditt samtykke.
- MEDITERRANEAN SPAIN LAND, S.L forplikter seg til å hemmeligholde passordet som opprettes av brukeren.

Hvis brukeren kontakter oss gjennom e-post forplikter man seg til og ikke referere til en falsk identitet eller skjule avsender.

6. - MEDITERRANEAN SPAIN LAND, S.L bruker lovpålagte sikkerhetstiltak for å beskytte personopplysninger gitt av brukeren.(For mer informasjon refereres til våre retningslinjer for personvern)

Ikke i noen tilfeller garanteres sikkerheten til brukeren for sårbarheter i f.eks nettverk eller annen sending av data mellom siden og brukeren.

7. Brukeren er forpliktet til en hver tid å respektere restriksjonene for bruk av dette nettstedet.

8. MEDITERRANEAN SPAIN LAND, S.L. er ikke ansvarlig for eventuelle feil som kan oppstå i kommunikasjon, ved sletting av data, ufullstendig overføringer eller forsinkelser i nettet. Vi vil heller ikke være ansvarlig i det tilfelle en tredje part, i strid med etablerte sikkerhetstiltak, får tilgang til meldinger og/eller bruker disse til og spre virus.

9. MEDITERRANEAN SPAIN LAND, S.L. kontrollerer ikke bruken av nettstedet og kan ikke garantere at brukerne følger angitte retningslinjer.

10. MEDITERRANEAN SPAIN LAND, S.L. vil avbryte tilgangen til websiden om det oppdages bruk som skulle anses i strid med vilkårene.

11. MEDITERRANEAN SPAIN LAND, S.L. forbeholder seg retten til å ikke lenger tilby tjenestene som tilbys på dette nettstedet.

Selskapet forbeholder seg også retten til å endre presentasjon og betingelser når som helst og uten forvarsel, på lik linje som tjenestene til MEDITERRANEAN SPAIN LAND, S.L.

12. Forholdet mellom MEDITERRANEAN SPAIN LAND, S.L. og brukeren er underlagt spansk lov. Ved en eventuell konflikt eller tvist som kan oppstår vil saken kjøres for domstolen i Alicante.


Personvernerklæringen


I samsvar med gjeldende lover om beskyttelse av personopplysninger, og vårt ansvar for sikkerheten og konfidensialiteten til personlige data. MEDITERRANEAN SPAIN LAND, SL, vil informerer deg om at ved besøk på denne nettsiden ikke innebærer å oppgi personlige opplysninger og at kan brukeren selv kan bestemme fritt hva man vil gi fra seg. Videre er følgene regler satt i Personvernerklæringen:

MEDITERRANEAN SPAIN LAND, SL er opptatt av og verne personopplysninger. Etter å ha tatt tekniske og organisatoriske tiltak for å sikre sikkerheten og integriteten til personopplysninger som kreves av lov (EU) 2016/679 of the European Parliament and of the Council of April 27, 2016 (GDPR).

Brukere som gir personopplysninger til oss gjennom nettsiden samtykker til at MEDITERRANEAN SPAIN LAND, S.L håndterer disse dataene under gjeldende lover. Disse dataene vil bli brukt til å svare på meldinger som ankommer oss via vårt kontaktskjema. Også for å komme i kontakt med de brukerne som ber om informasjon om noen av våre tjenester. Dataene blir brukt til å opprettholde kommunikasjonen med brukeren.

Dataene vil bli behandlet konfidensielt, og alltid i samsvar med gjeldende lovgivning.

De personlige data som samles inn vil bli slettet når de anses som unødvendige eller irrelevant til det formål det ble samlet inn til.

I det tilfelle man skal bruke gitte data til et annen formålet enn det som er spesifisert vil brukeren måtte gi sitt samtykke først.

MEDITERRANEAN SPAIN LAND, S.L vil ikke aldri gi ut personlige data som er samlet inn.

Eieren av de personlige data kan når som helst utøve sine rettigheter til innsyn, retting, sletting av disse. Dette må i så fall sendes skriftlig via vanlig post til: MEDITERRANEAN SPAIN LAND, S.L, med adresse: c / Paseo del Prado 7 03184.- Torrevieja, Alicante, Spania, med informasjonen som følger:

A. Send en forespørsel som inneholder:

• Fullt navn.
• Hva henvendelsen gjelder.
• Adresse for svar, dato og underskrift.
• Dokumenter som tilsendt.

B. Legge ved en kopi av gyldig identifikasjon.

* MEDITERRANEAN SPAIN LAND, S.L forbeholder SL rett til å installere informasjonskapsler, for og hente ut informasjon om den besøkende. Kun gjeldene server kan lese denne informasonen.Formålet med bruk av informasjonskapsler er og gi bedre personlig service og høyere kvalitet for brukerne. Informasjonskapslene har en begrenset levetid og ikke i noen tilfeller en man kan trekke ut informasjon fra brukerens harddisk. Det er brukeren som kan tilrettelegge dette på sine maskiner. Brukere som ikke ønsker å motta informasjonskapsler kan konfigurere dette i sine nettlesere.


Policy for informasjonskapsler


Ved å akseptere denne personvernerklæringen samtykker du til bruken av informasjonskapsler på denne nettsiden som beskrevet nedenfor.

1.Hva er en informasjonskapsel?

En informasjonskapsel er en liten tekstfil som et nettsted legger på din PC, telefon eller andre enheter med informasjon om din surfing på et nettsted. En informasjonskapsel er nødvendig for å legge til rette for navigasjonen og gjøre opplevelsen mer behagelig. Den vil ikke skade datamaskinen din.

2.Hva brukes informasjonskapselene til på dette nettstedet?

En informasjonskapsel er en viktig del av hvordan vår nettside fungerer. En av de viktigste målene for en informasjonskapsel er å forbedre brukeropplevelsen. For eksempel, en kapsel kan hjelpe oss å identifisere deg (om du er registrert på vår nettside),og for å huske dine preferanser (språk, land, osv.). I tillegg for å administrere handlekurven slik at man kan gjennomføre kjøp, osv. Informasjonen som samles inn i informasjonskapselen gir oss også mulighet til å forbedre nettstedet ved hjelp av beregninger av trafikk og bruksmønstre. Slik kan vi tilpasse nettsiden til den individuelle interessen til brukeren, og forbedre hastigheten på søk, osv.

3.Hva vi ikke bruker informasjonen i informasjonskapselene til?

Vi lagrer ikke sensitiv informasjon som for eksempel adresse, passord eller data fra kredittkortet.

4.Hvem bruker den informasjonen som er lagret i informasjonskapselene?

Informasjonen som lagres i informasjonskapselene fra vår nettside er utelukkende brukt av oss og Google Analytics som brukes og forvaltes av Google. All bruke av data er for statistiske formål. Informasjon om betalingstransaksjoner som genereres når et kjøp er gjort blir analysert av et eksternt firma for å gi garanti på betalingstransaksjon.

5. Kan man deaktivere informasjonskapselene?

Ja, informasjonskapselene kan deaktiveres. Men hvis du velger denne innstillingen kan det hende at du ikke får tilgang til visse deler av nettsiden og en mindre effektiv navigering. Du kan heller ikke dra nytte av en del av våre tjenester. Hvis du foretrekker å begrense, blokkere eller slette informasjonskapslene fra dette nettstedet kan du gjøre det ved å endre nettleserinnstillingene. Hver nettleser er forskjellig men normalt er innstillingen for informasjonskapseler under "Innstillinger" -menyen og "Verktøy". For mer informasjon om innstilling av informasjonskapseler i din nettleserer, se "Hjelp" -menyen.

6. Hvilke konkrete informasjonskapseler bruker dette nettstedet?

Informasjonskapsel for sesjon.

Lagrer informasjon under ditt besøk på våre nettsider. Denne typen informasjonskapseler brukes for å gjenkjenne deg når du navigerer gjennom de forskjellige undersidene på nettsiden. På denne måten unngår vi å duplisere informasjon på siden og måtte omskrive kontaktinformasjon hvis du allerede tidligere har lagt inn dette.

Vedvarende informasjonskapsler

Dens viktigste oppgave er å gjenkjenne deg som bruker og sjekke om du har besøkt oss før. Slik kan vi unngå å presentere deg informasjon du allerede vet eller bli invitert til undersøkelser som du allerede har besvart. De lar oss også evaluere din opplevelse av siden slik at vi på lang sikt kan vi forbedre brukeropplevelsen av nettstedet. Vi lagrer informasjon om din referanse slik at vi mer effektivt kan annonsere oss.

Tredjeparts informasjonskapsler

Enkelte ganger bruker vi statistisksystemer som bruker sine egne informasjonskapsler. I slike tilfellet garanterer vi at all data samlet av disse systemene alltid vil være anonyme og aldri identifisere deg personlig. Dette er kun for å fremme forbedringer på vår nettside.

BOLIGSØK

SØK

Finner du ikke det du leter etter?
Bruk vår Avansert boligsøk »

NYHETSBREV

Få gratis nyhetsbrev med boligtilbud

Ja, jeg har lest og godtar personvern og databeskyttelse.
KLIKK HER