Denne web siden bruker cookies, små filer som hjelper til med å øke din opplevelse på våre web sider samt utføre analyser. Ved å søke på vår side godkjenner du vår Cookies policy.

SPANIAVEILEDER

I denne seksjonen vil du finne interessante guider om Spania og mer konkret om Costa Blanca. Dokumenter som sammenfatter praktisk og nyttig informasjon om kjøp av bolig i Spania og interessante steder i området.

Vi har samlet nyttig informasjon og forberedt denne Veilederen som vil hjelpe deg til å finne boligen som passer deg. I Veilederen kan du lese om alle strendene, de forskjellige områdene og hvordan du går frem ved kjøp av bolig i Spania. Besøk bloggen vår «Fokus på Spania», der finner du masse nyttig informasjon. Du kan også følge oss på Facebook.

Medland Spania Gratis Spaniaveileder inkluderer dette:

  • Køpsguide: Viktig informasjon om kjøpsprosessen i Spania og hva du må følge når du ønsker å kjøpe en bolig i Spania.
  • Guide til strendene på Costa Blanca: En detaljert presentasjon av mer enn 100 strender i 17 forskjellige byer på Costa Blanca. Lær hvorfor Costa Blanca i kjent for sin fantastiske kystlinje. Inkluderer bilder og kart.
  • Golfguide til Costa Blanca: Kort beskrivelse og tekniske spesifikasjoner av 21 golfbaner på Costa Blanca. Et must for enhver golfelsker eller de som liker å bo ved de grønne områdene.

BOLIGSØK

SØK

Finner du ikke det du leter etter?
Bruk vår Avansert boligsøk »

NYHETSBREV

Få gratis nyhetsbrev med boligtilbud

Ja, jeg har lest og godtar personvern og databeskyttelse.
KLIKK HER