Denne web siden bruker cookies, små filer som hjelper til med å øke din opplevelse på våre web sider samt utføre analyser. Ved å søke på vår side godkjenner du vår Cookies policy.

VISNINGSREISER

Kom og se selv

Dersom du anser det som en mulighet å få deg eiendom i Spania, eller om du vurderer å kjøpe en bolig i utlandet, men har ennå ikke bestemt deg hvor, kan en visningsreise med Medland Spain være et godt valg.

Vi er alle forskjellige og har forskjellige måter å reise på for å bli kjent med et område og hva det har å tilby. I Medland Spain tilrettelegger vi oss etter dine behov fordi våre kunders prioriteringer er viktige for oss. Når det er sagt, har mange års erfaring gitt oss muligheten til å foreslå en mer effektiv måte å gjennomføre et slikt besøk på for at du skal finne din drømmebolig.

I Medland Spain kan vi bistå deg med visningsreiser på en, to eller tre dager, avhengig av størrelsen på området du ønsker å bli kjent med og tiden du har til rådighet. Vårt team av personlige rådgivere vil orientere deg om varigheten som passer best i ditt tilfelle, men alltid med tanke på hva du ønsker å oppnå.
Søk om visningsreise her:

Ja, jeg har lest og godtar personvern og databeskyttelse.
REQUEST

Nøl ikke med å kontakte oss om muligheten til å få dekket deler av reiseutgiftene dine gjennom Medland.

Det er vårt mål å gjøre prosessen enkel og behagelig for deg. Fra punktlig henting på flyplassen til en rundtur i områdene, gjennom visninger av utvalgte boliger, foruten innlagte pauser underveis for å samle kreftene. Dersom du ønsker det, følger vi deg til advokat og til banken samt inviterer deg til Medland kontorene. Vi tar oss simpelthen av alt.

BOLIGSØK

SØK

Finner du ikke det du leter etter?
Bruk vår Avansert boligsøk »

NYHETSBREV

Få gratis nyhetsbrev med boligtilbud

Ja, jeg har lest og godtar personvern og databeskyttelse.
KLIKK HER
Få din gratis Spaniaveileder